HOLLYWOOD: HRVATICA SANJA HAYS KOSTIMOGRAFICA FILMA CAPITAN MARVEL

HOLLYWOOD, 10/25/2018 (AR) – Ovo je druga sezona dokumentarca u epizodama MEET THE HOLLYWOOD COSTUME DESIGNERS objavljenog na sajtu THE DARK CANDY, časopisa koji vode grčki fotoreporter-novinar Sakis Lalas i njegova žena Talijanka Valentina De Giorgi, u kojem moda susreće film. 

Sakis Lalas i Valentina De Giorgi

 

 

 

 

 

 

 

 

U traileru se vidi i SANJA HAYS, hrvatska kostimografica filma Star trek Beyond. Novi film u kojem je Sanja Hays osmislila kostime je Captain Marvel. Riječ je o velikoj američkoj produkciji sa super herojima, a film će izaći u kina 2019. 

SUPPORT US to produce the Season 2 of our docu-series: MEET THE HOLLYWOOD COSTUME DESIGNERS…we just launched our crowdfunding campaign on INDIEGOGO

Sanja Milković Hays, rođena u Zagrebu (Hrvatska), hrvatska je kostimokrafica koja je završila arhitekturu na Zagrebačkom sveučilištu, te je započela svoju karijeru u filmskim studijima Jadran filma u Zagrebu kao asistentica američkih, britanskih i talijanskih kostimografa. U Los Angeles je došlal 1987.

Od 1997. se koncentrirala na izradu kostima za filmove Star Trek: Uprising Jonathana Frakesa i Blade Stephena Norringtona. Radila je i s redateljima kao što su Brian De Palma, Tim Story i John Singleton. Više puta je surađivala s Leeom Tamahoriom i Justinom Linom.

Sudjelovala je 2000-tih godina, s velikim uspjehom, u ostvarivanju projekata Roba Cohena, među kojima su The Fast and the Furious i The Mummy: The Tomb of the Dragon Emperor.

Please follow and like us:

Be the first to comment on "HOLLYWOOD: HRVATICA SANJA HAYS KOSTIMOGRAFICA FILMA CAPITAN MARVEL"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial