ITALIJA: ISPOVJED-UPOZORENJE OBOLJELE OD KORONAVIRUSA

Bolnica u Rimu

RIM, 23/03/2020 (AR) – Veterinarka Daniela De Rosa (43) iz mjesta Ariano Irpino, nakon preživjele bolesti od koronavirusa snimila je video gdje je ispričala što se osijećala. Još je u bolnici i povezana na respiratoru, pa se ispričava što svojim izgledom, možda, u nekih izaziva nelagodu, ali je željela potaknuti sve da se stvarno zauzmu u zaustavljanju virusa Covid-19. U izolaciji je i kada joj se donosi hrana. Poštuje se udaljenost od par metara.

Koronavirus je izazvao užasnu upalu pluća”, kaže De Rosa. Jako teško je disala. Prije negoli je dobila zarazu, bila je zdrava.

Daniela De Rosa

-Sada sam na respiratoru i borim se protiv smrti, protiv virusa Covid-19. Mogu tek sada govoriti nakon dana u kojima sam imala respiratornu krizu. Nisu još svi, osim malobrojnih, stvarno shvatili o čemu govorimo. To možda zbog neznanja ili možda nisu još dovoljno prestrašeni. Možda ima i onih koji misli da su iznad svega, ali činjenica je da je malo onih koji su shvatili težinu situacije. Možda ćete vidijeti u mojim očima, na mome tijelu, patnju zbog sučeljavanja s tim virusom. Koliko ih se pridržava restriktivnih mjera? Svatko treba na sebe preuzeti odgovornost, poručuje De Rosa.

Please follow and like us:

Be the first to comment on "ITALIJA: ISPOVJED-UPOZORENJE OBOLJELE OD KORONAVIRUSA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial